Syng i Sydvest utsatt pga koronaviruset

Syng i Sydvest

På grunn av smittefaren i forbindelse med Koronaviruset, så har mannskoret Vibran valgt å utsette årets Syng i Sydvest til neste år. Vi er selvfølgelig leie oss for dette, men så forstår vi at dette er ett nødvendig tiltak. Mange av sangerne i korene er i risikogruppen pga av høy alder.

Klepp Mannskor regner med å stille mannsterke til neste år når det går av stabelen 27. – 30. mai 2021. Vibran har satt et forbehold om at de må få med artister, foredragsholdere og hotellet.

Klepp Mannskor har tidligere deltatt på arrangementet i 2015.

Syng i sydvest er ett arrangement som har vært arrangert av mannskoret Vibran i mange år. Det så første gang dagens lys i 1999, og dette året skulle værte det 8. arrangementet. Motivasjonen for å arrangere sangstevne er sangerglede, humor og sosialt samvær korsangere imellom.