Nærmer det seg øving?

Mannskor

Trur de fleste kormedlemmene i Klepp Mannskor gleder seg til vi kan starte med øvinger igjen. Og nå har det kommet nye retningslinjer som tillater øving innenfor et strengt regulert smittevern regime.

Styret har hatt møte sammen med dirigenten og kommet fram til at lokalet er stort nok, og alle styremedlemmer ønsker å komme igang, selv om det ikke blir mange ganger med øving før det er sommerferie.

Så da er det bare noen avklaringer fra Klepp Kommune ang renhold som mangler før vi kan komme igang. Og da blir det helt frivillig å møte opp.

Tiltakene vi bruker er at rommet blir rigget og spritet til øving før sangerene kommer, det står fremme håndsprit, ingen servering av kaffe og kaffemat, det registreres hvem som er på øvingen og så blir lokalet ryddet etter at sangerene er reist hjem.

Så da er det bare å krysse fingrene for at dette går iorden.