Oppstart høst 2020

Håper alle har hatt en fin sommer, og at alle sangerene i Klepp Mannskor er klare til å komme igang igjen. Vi starter opp igjen mandag 24. august.

Og er du ikke med i Klepp Mannskor, men kjenner at du liker veldig godt å synge… enten det er i dusjen, i bilen eller i lag med andre, så er det bare å ta kontakt. Du finner mer info ved å trykke her.

Vi er fortsatt inne i en spesiell tid, og vi må ta hensyn til alle smittevernreglene som gjelder. Men dette stopper ikke øvingene. Det viktigste er at hvis du kjenner deg syk, uansett hvilke symptomer det gjelder, så skal du ikke komme på øving. Og hvis du føler at det ikke er trygt for deg å komme å samles sammen med flere folk, så trenger du ikke å komme.

Så da er det bare å fortsette å holde avstand og vaske/sprite hender, så blir alt bra til slutt…