Endelig en øvelse sammen

Klepp Mannskor i Kleppeloen 10. mai 2021

Men vi har forholdt oss til det vi kan av smittevernregler. Nå kunne vi samles 20 stk i gruppe ut så lenge vi klarer å holdt god nok avstand. Og på Utescenen i Kleppeloen så var det godt med plass, og ly for vær og vind.

Vi hadde bare en kort samling, men fikk sunget oss gjennom et godt knippe sanger. Og det kjentes utrolig godt å få synge sammen igjen. De digitale øvelsene vi har hatt har vært kjempe kjekke for de som har deltatt. Men det er ikke for alle.

Nå blir det ett par mandager med røde dager, men så blir det litt samlinger frem til Jonsok.

Ellers så har vi i disse digitale tider, fått satt i sammen en skikkelig god mai sang; “Det går ett festtog gjennom landet”. Et par representanter i koret har sunget sin stemme, og vi har satt det sammen til en liten videosnutt. Vi skulle gjerne hatt med flere fra hver stemmeart, men det lar seg ikke alltid gjøre. Men resultatet ble veldig brukende endog 🙂 Ha en god mai alle sammen.,