Syng i Sydvest 2022

Vi har kommet hjem ifra en fantastisk helg i Haugesund på sangerstevnet Syng i Sydvest som Mannskoret Vibran arrangerte for 8. gang. Her har vi vært ilag med 15 andre kor, og stiftet nye bekjentskaper.

Vi var ikke ett fullt kor som reiste opp. 1/3 del av koret måtte bli igjen hjemme for å både holde og delta på konfirmasjoner, så det ble noe tynt i rekkene. Derfor hadde vi med oss en tidligere dirigent, Sergio Nevgad, som støttet oss i 1. tenorrekken.

Fredag kveld var det åpningskonsert med Mannskoret Vibran i teltet til Quality Maritim, da regnet ikke tillot oss å bruke utescenen. Senere på kvelden trakk vi inn i Maritim Hall hvor Slogmåkane underholdt oss frem til middagen. Slogmåkane er Sjantykor som har deltatt i Norske Talenter og kommet på 3. plass her. Får du sjans å få med deg en slik konsert, så bør du gripe den sjansen.

Lørdag var det duket for konserter i Vår Frelsers Kirke, Bystyresalen og i Maritim Hall. Klepp Mannskor stilte opp i kirken og i Maritim Hall. Det er videoer av alle framføringene på Youtube kanalen vår. Klikk deg gjerne inn der og abonner. Her kommer det med ujamne mellomrom drypp i fra våre øvinger og framføringer.

Sangerballet er ett av høydepunktene under sangerstevnet. Her er det framføringer på scenen, en velkjent konferansier, Gunnar Andersen, og spontane framføringer blant korene rundt bordene.

Søndag er det dessverre slutt for denne gang. Det avsluttes med en konsert der Mannskoret Vibran, Lysekoret og Bergen Mannskor synger. Og til slutt slår vi oss sammen med Bergen Mannskor og Mannskoret Vibran, og under Jon Flydal Blichfeldt(red.anm: Dirigenten i Bergen Mannskor) sin ledelse så synger vi Drikkevisen Klingom Bröder. Dette var både øvelse, generalprøve og framføring gjort på en gang, og vi løftet taket i Maritim Hall.

Gå inn på Youtube kanalen vår og abonner på denne.