Elle Melle + Klepp Mannskor = Konsert

STED: Friluftshuset på Orre (LINK)
TID: Fredag 29. september kl 20.00 (Dørene åpner 19.30)
BILLETTER: kr 395,- Inkl kaffe/te/kake TRYKK HER FOR Å BESTILLE
Billetter kan også bestilles på telefon 90627181
Billettsalg i døren, med forbehold om utsolgt.

Klepp Mannskor og Elle Melle er sammen om denne konserten. Koret og bandet vil framføre egne sanger, men også noen elle melle-sanger sammen!

Elle melle har hatt flere konserter rundt om i distriktet, og flere av disse har blitt utsolgt. Det kan derfor være lurt å være tidlig ute med bestilling. Vi legger opp til salg av billetter i døren, men det er med forbehold om utsolgt.

Det blir servering av kaffe, te og kaker som er inkludert i billetten.

Klepp Mannskor består av rundt 25 sangere fra hele Jæren. Koret er et tradisjonelt mannskor, men med repertoar som spenner over det meste fra typiske mannskorsanger i nasjonalromantikkens ånd til drikkeviser og underholdningsstoff. Koret feiret 75-års jubileum i 2022 – de har blant annet vært med på “Operasirkus” i eplemjølfabrikken på Klepp og stått på scenen under “Jærnåttå” med andre artister som DDE og BigBang. Koret ble uoffisiell norgesmester da de i 2012 gjennomførte 16 konserter på en dag, og de har arrangert konserter i lag med artister som Lars Klevstrand og Vamp.
Dirigent er Rannveig Skiri Mosbakk og pianist for anledningen er Tore Bols.

elle melle består av Odd Erik Ognedal, Svein Hyttebakk og Jon Konrad Strøm. Bandet ga ut sitt debutalbum i 1996, mottok Prøysen-prisen i 2000 og ble nominert til Edvard-prisen i 2001. I over 25 år har sanger fra deres 8 studioalbum strømmet ut av radioen over hele landet.
De fleste vil dra kjensel på låter som Frokost På Kafe, Ikkje Vekk Meg Når Du Går, På Denne Tiå Her I Fjor, Du Sko Vært Her Nå, Ser Du Då At Eg E Din, og ikke minst den umiddelbare klassikeren Himmelhøge Sti.
Den nye singelen «Du e det perlaste for meg» ble godt mottatt da den ble gitt ut i vinter, og i juni ble singelen «Sommarøyå vår» også utgitt.