Bli med i Klepp Mannskor!

Er du glad i å synge og ønsker å bli en del av et hyggelig og aktivt mannskor? Da er Klepp Mannskor noe for deg!

Klepp Mannskor er et tradisjonelt mannskor som ble startet i 1947. Vi består i dag av 24 sangere i fire forskjellige stemmegrupper: 1. tenor, 2. tenor, 1. bass og 2. bass. Vi har et variert repertoar som spenner fra nasjonalromantiske sanger til viser, musikaler og jazz.

Vi øver hver mandag kl. 18.30 på Fredheimsloftet på Kleppe. Vi har en dyktig og engasjert dirigent som heter Rannveig Skiri Mosbakk. Hun er utdannet klassisk sanger og sangpedagog, og har lang erfaring som frilans sanger og kordirigent. Hun leder oss med klokkeklar røst og unik formidlingsevne.

Vi har det sosialt og morsomt på øvingene, og vi deltar på flere konserter og arrangementer gjennom året. Vi har blant annet sunget på Jærnåttå, Potetfestivalen, Syng i Sydvest og Jubileumskonsert. Vi har også samarbeidet med andre kor og artister, som Elle Melle, Hyttetu og Hellvik Mannskor.

Vi er alltid på utkikk etter nye sangere som vil være med oss. Vi stiller ikke store krav til stemme og tidligere sanger ferdigheter, bare du har lyst til å synge i mannskor. Du er hjertelig velkommen til å komme på en øvelse og se om dette er noe for deg. Og du må ikke komme fra Klepp, vi har sangere som kommer fra Stavanger i nord til Brusand i sør.

Hvis du er interessert, kan du ta kontakt med oss på telefon 91 15 32 40 eller post@kleppmannskor.no. Du kan også besøke vår hjemmeside www.kleppmannskor.no for mer informasjon om koret.

Bli med i Klepp Mannskor, og opplev gleden ved å synge i mannskor!